Ukradene drvene oplate, mobiteli, dijelovi skutera, bicikl…

Tijekom proteklog vikenda, u Ulici Franje Fanceva u Zadru, nepoznati je počinitelj, s gradilišta trgovačkog društva otuđio drvene oplate vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Ulici kralja Držislava u Zadru, nepoznati počinitelj, iz poslovnog prostora, otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 52-godišnjakinje. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Petrčanima, nepoznati je počinitelj, sa skutera u vlasništvu 28-godišnjaka, otuđio dijelove vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Ulici Andrije Hebranga u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz ulaza stambene zgrade, otuđio reklamni pano u vlasništvu 37-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Ulici Vatroslava Lisinskog u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 20-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u trgovini na Putu Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...