Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru“ stiže u Zadar!

Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru“ u nedjelju, 12. studenog s početkom u 20 sati stiže u Zadar!

Na pozornici Arsenala zabavljat će Vas izvrsni sarajevski glumac Rijad Gvozden.

Predstava koja je do suza nasmijala brojnu publiku diljem regije na rasprodanim predstavama nastavlja uveseljavati publiku na hrvatskoj tuneji ove jeseni.

O predstavi:

Smijati se muci u inat popularan je način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke. Upravo je to bit ove komedije.

Na beskrajno duhovit način ispričana je priča o odmoru Bosanca koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost- umor, znoj i patnju. Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa, trošenja novca izaziva navale smijeha kod gledatelja.

Suprug, otac štedi svaku kunu,a na odmoru se osjeća kao na baušteli. Komedija progovara o ovisnostima čak i na plaži-ovisnost o mobitelu, društvenim mrežama. Nema istinskog odmora od svega i svakog. Izgubi se bosanski rahatluk i sposobnost uživanja u čistom besposličarenju, višesatnom besciljnom „kahvelenisanju“.

Rijad Gvozden postao je miljenik splitske publike jer svako njegovo gostovanje izazove ogroman interes i predstave su mu rasprodane više dana prije izvedbe.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kuna, a mogu se kupiti putem Croatia tickets, ili na svim prodajnim mjestima Eventima kao i online.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...