Uspješnica zadarskog HNK “Ostavljam te” gostuje u Sloveniji

Uspješnica HNK Zadar, OSTAVLJAM TE, prema motivima Edwarda Albeeja “Marriage play“ u režiji Matjaža Latina gostuje u ponedjeljak, 20. studenog u Sloveniji u kazalištu-Gledališče Koper u Kopru. U predstavi igraju: Jasna Ančić, Alen Liverić, Žana Bumber, Jadran Dučić-Čićo, Ivan Ivić i Mimi Zadarski.

Predstava je premijerno izvedena 8. prosinca 2016. te je odmah izazvala sjajne reakcije publike i medija u Zadru,  ali i na gostovanjima u Hrvatskoj.

Na VI. Bobijevim danima za ulogu Žene u  predstavi nagrađena je Jasna Ančić  te je nominirana za NAGRADU HRVATSKOG GLUMIŠTA 2017.  u kategoriji  – za najbolja umjetnička  ostvarenja – DRAMA, glavna  ženska uloga.

Nagrada hrvatskog glumišta dodjeljuje se u petak, 24. studenog u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Zadarska publika imat će prilike pogledati predstavu na manifestaciji Noć kazališta, u subotu, 25. studenog s početkom u 20 sati po promotivnoj cijeni od samo 10,00 kuna. Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 19. studenog na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 18-20h).

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...