u produkciji Kazališta KNAP

Večeras komedija “Koltovi generala Pattona”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Večeras u HNK Zadar s početkom u 20 sati pogledajte komediju Nina Škrabe, KOLTOVI GENERALA PATTONA u produkciji Kazališta KNAP te u režiji Goeorgija Para.

Igraju: Mladen Vasary, Ana Marija Percaić, Sunčana Zelenika i Tomislav Martić.

Koltovi generala Pattona, omnibus sastavljen od četiri različite priče kritički i maštovito govori o besmislu i ludilu koji zbog radikalne podijeljenosti, neshvatljive netolerancije  i neopravdane mržnje vladaju u hrvatskom društvu.

Dva umirovljena generala, novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist na cijeni, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrhunski nogometni treneri, vrtićka teta, samo su neki od istaknutih pripadnika hrvatskog društva i raznolikih karaktera koje u ovoj burelsknoj komediji situacije i karaktera  virtuozno interpretira glumački kvartet.

Ova komedija „puca“  jednako u crne i crvene, lijeve i desne, bogate i siromašne, domaće i pridošle. A umjesto žrtava nudi smijeh kao rješenje koje bi to društvo moglo dovesti u stanje, ako ne izlječenja, onda barem realnijeg, trezvenijeg sagledavanja anomalija tranzicijske stvarnosti, koje su hrvatsko društvo polarizirale do sukoba.

Predstava je u pretplati i u slobodnoj prodaji. Ulaznica iznosi 60,00 kuna. Radno vrijeme blagajne: radnim danom od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati, subotom od 11 do 13 sati.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar