Veliko iznenađenje za spektakl otvaranja „Adventa na Viru“; U subotu se otvara zimsko klizalište!

Prvi put u povijesti na otoku Viru bit će postavljeno zimsko klizalište! Svečanost otvorenja bit će u subotu 2. prosinca zajedno sa spektaklom otvorenja „Adventa na Viru 2017.“ na Trgu svetog Jure, i to uz najpopularnijeg i omiljenog zadarskog voditelja Igora Jelenića Tota, koncertom legendarnog splitskog pop sastava „Magazin“ te s paljenjem prve adventske svijeće i puštanjem lampiona. Na taj će način u subotu u 18 sati započeti ovogodišnja petotjedna manifestacija „Advent na Viru“, ili treće izdanje adventsko-novogodišnjeg eventa na otoku Viru koji je prije dvije godine nagrađen „Simply the Best“ prestižnom nagradom. Ponudit će u sva četiri tjedna prosinca zajedno s Božićem i dočekom Nove godine više od prošlogodišnjeg „Adventa na Viru“ koji je, nije neskromno kazati, pomaknuo granice i povećao standarde turističkih i blagdanskih manifestacija u Zadarskoj županiji.

„Željeli smo našim građanima pružiti ugodnu obiteljsku atmosferu tijekom adventskih tjedana te koncertne spektakle za Božić i Novu godinu, ali ćemo na oduševljenje svih prirediti i iznenađenje postavljanjem klizališta. Vjerujem kako će svi, ne samo Virani nego i drugi stanovnici susjednih mjesta, našeg Zadra i širom Zadarske županije, pronaći puno razloga za dolazak na otok“, kaže destinacijska event menadžerica „Vir turizma“ Nina Peroš. Općinska destinacijska kompanija „Vir turizam“ tako je ove godine za Vir napravila veliku stvar s obzirom da u Zadru nema klizališta te da će svi ljubitelji klizanja i zimskih radosti imati na otoku sadržaj kakvog nema u drugim mjestima, a ostala blagdanska ponuda na virskim adventskim kućicama, prije svega gastronomska, već je standardna za Vir: vrhunske fritule po domaćoj recepturi, kroštule, vafli, kuhano vino, vrući čaj, kobasice, pivo, kava i još puno drugih blagdanskih delicija.

 

KLIZALIŠTE NA 250 KVADRATA UNUTAR ŠATORA

Postavljanje klizališta unutar 250 kvadrata konstrukcije šatora na virskom boćalištu uz Muja počet će u utorak – izvještava nas event menadžerica Nina Peroš iz „Vir turizma“, a samo otvaranje bit će u subotu na dan otvorenja „Adventa na Viru“. Radove će izvesti tvrtka „Arctic“ iz Rijeke koja uz slogan „Nezaboravni trenuci inspirirani ledom“ nudi vrhunski užitak na ledu, a dosad je odradila više od stotinu projekata na području Hrvatske i regije, uključujući postavljanje klizališta u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Šibeniku, Puli te drugim gradovima i mjestima. U ostatku programa „Advent na Viru“ koji počinje u subotu od 18 sati mješovita virska klapa „Puntadura“ otpjevat će u uvodu dvije pjesme, slijedi paljenje prve adventske svijeće, koncert grupe „Magazin“ i puštanje lampiona. Zabava traje dok god ima dobre blagdanske volje.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...