Veze na daljinu mogu biti problematične, a mi ti donosimo sedam trikova kako da ih preživiš

Mnogi će vam reći kako ova veza nema budućnost. Ne vidite se, ne čujete toliko koliko bi se čuli da ste si bliže i na kraju krajeva, vaš seksualan život nije isti kao što bi bio da, na primjer, živite zajedno. Usprkos raznih vjerovanja da je nemoguće, mi ti kažemo da se sve može i to uz pomoć samo ovih sedam trikova koje ti donosi Tom Coffey, dečko koji ima vezu na daljinu sa svojom djevojkom i uživa u svakom trenutku, savjetuje Žena.net.

Razgovarajte o vašoj vezi i sve se dogovorite

“Odlučite hoće li vaša veza biti monogama ili ćete uživati u otvorenoj vezi. Za mnoge parove bolja je upravo druga opcija. Možda čak i zdravija jer je teško odlučiti se na monogamu vezu na daljinu. Ali, odluka je samo na vas dvoje. Čim odlučite što želite, bit će vam i lakše u vezi. Znat ćete koja su pravila i što smijete, a što ne.”

Masturbirajte

“Mi smo seksualna bića. Ne postoji ništa loše u masturbaciji. Pogotovo kad se radi o vezi na daljinu, kad je tvoj partner daleko od tebe. Osim toga, ovime ćeš se riješiti stresa.”

Razgovarajte o svemu

“Ne zaboravi da većinom ne znaš što tvoja polovica misli i kako se točno osjeća. Ne vidiš njegove emocije. Ne znaš o čemu razmišlja. Zato mu olakšaj i reci mu sve što ti je na duši, kako bi izbjegli nepotrebne svađe.”

Slušajte jedno drugoga

“Definitivno će vam se promijeniti način razgovora. Sama komunikacija može biti preispitana. Lako je čuti nekoga, ali ga je teško stvarno saslušati. Ovo je ključno, ako želite imati dobru komunikaciju. Slušanje. Pokaži da ti je stalo do toga što priča i pokaži zanimanje. Nemoj pričati samo o sebi.”

Mislite na male, ali i na velike stvari

“Sjeti se da je velika stvar vaša godišnjica, kao i kupiti karte za zajednički put. Isto tako su važne i one male stvari. Napiši mu pismo i pošalji na adresu. Pošalji mu neki poklon na adresu ili na posao. Iako su važne velike stvari, male stvari su one zbog kojih se osjećamo dobro u vezi.”

Isplanirajte aktivnosti unaprijed

“Kad dođe vrijeme da se vidite, imajte aktivnosti isplanirane. Ne gubite svoje dragocjeno vrijeme uzalud. Prvi puta kad smo se cura i ja tako vidjeli na tjedan dana, imali smo isplanirani samo dio, dok smo ostatak proveli pitajući se što smo još mogli zajedno napraviti i gdje otići. Ako imate sve isplanirano unaprijed, vaša će razina uzbuđenja uvijek biti visoka. Isto tako, planirajte i putovanja unaprijed, tako ćete se uvijek imati nečemu radovati.”

Ne zaboravite na video pozive

“Ovo je jedini način kako se možete vidjeti, kad niste zajedno. Meni i curi odgovara ovo napraviti jednom tjednom. Svake nedjelje. Naravno, tebi će možda biti drugačije. To moraš sama otkriti. I ovo je odlično imati isplanirano, tako ćeš uvijek pronaći mjesta u svojem zauzetom rasporedu.

Svaka je veza jedinstvena, tako da ova pravila prilagodi sebi. Uvijek slušaj partnera, neka je razgovor otvoren i nemoj se bojati reći kad nešto nije u redu. Veze na daljinu su teške, ali se definitivno isplate. Ne dopusti nikome da te uvjeri drugačije.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...