Vrsaljko iznenadio izjavom: “I Čačić je zaslužan za sve ovo”

Šime Vrsaljko odradio je sjajnu utakmicu na desnom boku i odigrao jednu od ključnih uloga u razbijanju Grčke sinoć na Maksimiru s 4:1.

“Možemo žaliti za još nekim prilikama, mogli smo zabiti još golova. Dogovor je bio da ih pokušamo preko bočnih pozicija ugroziti jer smo znali da će biti zgusnuti u sredini, a na kraju smo ih izdominirali i u veznom redu”, rekao je bek madridskog Atletica.

“Momčad je ta koja izbaci pojedinca. Svi su igrali fenomenalno i zato je ovaj rezultat na semaforu. Nećemo puno razmišljati o mogućem podbačaju u Pireju, idemo tamo odigrati još 90 ozbiljnih minuta, pokušati biti još bolji te potvrditi plasman na SP”, dodao je.

“Mislim da je ovo bila moja najbolja utakmica, nikad do sada nisam imao dvije asistencije, ali cijela momčad je igrala fenomenalno, što je i najvažnije. Nakon dugo vremena smo imali prepun stadion, igrali u sjajnoj atmosferi. Sve smo ispoštovali što smo se dogovorili, Bog i publika su bili na našoj strani”, dodao je Vrsaljko, a onda prokomentirao promjenu izbornika u samoj završnici kvalifikacija za SP.

“Svaki izbornik ima svoje kvalitete, Čačić ima velike zasluge u svemu, dao je doprinos, zato i jesmo tu u play-offu. U dvije utakmice kod Dalića smo promijenili neke stvari u treniranju i analizi protivnika, ispalo je to na kraju jako dobro”, rekao je Vrsaljko, prenosi Dalmatinski portal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...