Za Vrsaljka se bore Napoli i Arsenal

Vrsaljo je ove sezone u dresu Atletico Madrida upisao tek pet nastupa te nema sumnje kako bi se njegovom transferu najviše obradovao Zlatko Dalić.

Napoli je krenuo u potragu za braničem koji bi zamjenio ozlijeđenog Ghoulama, a jedan od glavnih kandidata za upražnjenu poziciju lijevog beka jest – Šime Vrsaljko!

Ghoulam je protekle sezone bio neprikosnoven na poziciji lijevog bočnog igrača čime je Ivan Strinić ostao bez veće minutaže i ispao iz reprezentativnog kadra. Hrvat je ljetos preselio u Sampdoriju, a čini se kako bi sada isto mjesto mogao upotpuniti Vrsaljko kojem je to sekundarna pozicija s obzirom da je po vokaciji desni bek, piše Goal.hr.

Vrsaljo je ove sezone u dresu Atletico Madrida upisao tek pet nastupa te nema sumnje kako bi se njegovom prelasku u Napoli najviše obradovao novi izbornik Zlatko Dalić koji ga je u utakmici protiv Ukrajine koristio upravo na poziciji lijevog beka.

Faouzi Ghoulam ozlijedio je ligamente koljena protiv Manchester Cityja prošle srijede zbog čega će izbivati s terena minimalno šest mjeseci, a Calciomercato piše kako Napoli za njegovu poziciju razmatra još trojicu igrača: Torinovog Antonija Barrecu, Benficinog Alejandra Grimalda te Adama Masinu iz Bologne.

Prema pisanju talijanskih medija, Napoli će u dovođenju Vrsaljka imati konkurenciju u Arsenalu kojem je Hrvat želja još iz vremena kada je igrao u Sassuolu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...