Zadrani Đurđica i Mario Gašparović u osjećajnoj reklami za jedno hrvatsko pivo

U posljednjoj TV reklami koja se ovih dana počela emitirati na svim nacionalnim TV postajama, glume i Zadrani Đurđica i Mario Gašparović, inače rodom iz Sukošana. Riječ je o reklami za jedno hrvatsko pivo.

Cijela priča odvija se u tri radnje, koje prate roditelje tri dobro poznata protagonista, ujedno i zaštitnih lica ovog piva – Renea Bitorajca, Gorana Navojca i Gorana Bogdana.

Naši Zadrani upravo glume roditelja ovog potonjeg, a cijela njihova priča odvija se na neimenovanom dalmatinskom otoku, u staroj obiteljskoj kući.

Ovom prilikom upitali smo Đurđu i Maria, koje smo zatekli u berbi maslina, kako im je bilo te kakve je utiske ostavilo snimanje i činjenica da su svaki dan na TV ekranima.

Snimanje je bilo divno, oduševljeni smo ekipom, a pogotovo Goranom Bogdanom koji je bio nevjerojatno drag, kaže nam gospođa Đurđa, inače umirovljena teta u vrtiću.

Kako su uopće dospjeli u reklamu? Naime, ovi zadarski umirovljenici prijavili su se za statiste u “Generalu”. Iako u “Generalu” nisu glumili, nije trebalo dugo da netko prepozna njihov glumački talent. Jednog dana su zaprimili telefonski poziv od producentice koja ih je zamolila da mobitelom snime emotivnu scenu.  Sve ostalo je povijest.

Rekli su nam da snimimo nešto emotivno, a mi smo otvoreni za sve emocije. Samo sam zamislila da čekam svog unuka iz Amerike, kaže Đurđa kroz smijeh.

Nakon tjedan dana pozvani smo na snimanje reklame, a iako smo mislili da će tamo biti konkurencije, još ljudi koji su ušli u uži krug, sve je čekalo samo nas; i kostimografi i šminkeri. Reklama se snimala na trajektu za Ošljak od 3 popodne do 3 ujutro. Bilo je to jedno prekrasno i zabavno iskustvo, rekla nam je Đurđa.

Iako smo pokušali izbjeći besplatno reklamiranje ovog piva, to je jednostavno nemoguće kada su u pitanju ovo dvoje simpatičnih sugrađana, pa u nastavku pogledajte kako to izgleda…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...