Zadranka Sanella novom pjesmom i spotom poručuje “Zar je moguće!”

Nakon što je publiku zavezala u ‘Čvor’, sada pak poručuje ‘Zar je moguće’.  Njeno ime je Sanella, i vrijeme je da vam predstavi svoj drugi samostalni singl i video spot.

‘Zar je moguće’, kao i u slučaju prve pjesme dolazi iz kreativne radionice Kristijana Rahimovskog koji ponovno potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Filip Gjud.

Suradnja sa Kristijanom Rahimovskim i Filipom Gjudom nastavila se i u ovoj priči što mi je veliko zadovoljstvo. Zajedno smo kao team napravili dobru pjesmu, za koju se nadan da će se svidjeti i slušateljima, istaknula je Sanella.

‘Pjesma, govori o partnerskom odnosu između dvoje ljudi, koji su se zaljubili u mladosti i prepustili strastima, te su kroz svoje emocionalno sazrijevanje shvatili da su dva različita svijeta, uslijed čega dolazi do prekida i razilaska svakoga na svoju stranu. Upravo kroz taj prekid i razilazak u refrenu pjesme ‘Zar je moguće’, djevojka se pita, zar je moguće da ljubav njenog života, ona gleda preko nišana s visoka i traži oružje, od kojeg boli više i gađa ga tamo gdje su mu rane još uvijek friške.’.

Kroz to se vidi da je ljuta i povrijeđena ishodom situacije između njih dvoje. Borba njihovih ega i emocija na kraju priče preuzima glavnu ulogu. Pjesma je simpatična i realna jer govori o muško – ženskim odnosima u kojima vjerujem da se na neki način svi možemo prepoznati i barem smo jednom u životu bili u sličnoj ili istoj situaciji.’, istaknula je.

Ljepote rodnog grada Zadra, atraktivna Sanella odlučila je zajedno za svojom ekipom  pokazati i u video spotu koji prati novu skladbu.

‘Uživala sam na radeći na spotu koji je snimljen u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru u režiji Jerka Marića, koji je potpisao i moj prvi video broj’, poručila je za kraj Sanella.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...