150. utakmica Luke Modriće u Primeri

Luka Modrić odigrao je svoju 150. utakmicu u Primeri ove subote protiv Athletic Bilbaa, u kojoj je Real na San Memesu odigrao bez pogodaka.Na dan kad je Barcelona po prvi put ove sezone kiksala i odigrala kod kuće tek 2:2 protiv Celte, Real je zabrljao i nije iskoristio posrtaj najvećeg rivala, kako piše tportal.

Madridski klub gostovao je ove subote na San Memesu kod Athletica koji se jako muči ove sezone i iznenađujuće se nalazi blizu samog dna Primere, no ovaj je put izbjegao poraz. Odigrali su Athletic i Real utakmicu bez pogodaka, u kojoj je Cristiano Ronaldo pogodio vratnicu, a oba su vratara, Kepa i Keylor Navas odigrali odličnu utakmicu. Sergio Ramos u završnici je dobio crveni karton.

Bila je to jubilarna 150. utakmica Luke Modrića u Primeri koji je odigrao svih 90 minuta, no nije uspio pomoći svom klubu da dođe do prijeko potrebne pobjede. Zaigrao je u Bilbau i oporavljeni Mateo Kovačić koji je u 82. minuti ušao u igri umjesto Isca.

Na ljestvici Primere Barcelona i dalje ima velikih osam bodova ispred Reala, a Atletico je pobjedom protiv Sociedada sada pobjegao gradskom rivalu, dok će u nedjelju svoju prednost na drugom mjestu imati priliku povećati i Valencia, eventualnom pobjedom protiv Getafea…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...