Azzuro Sukošan Open: Božićni turnir kojeg jednostavno ne želite propustiti

Svako vrijeme godine nosi sa sobom pokoji već ustaljenji, tradicionalni rekli bismo, pikado izazov, pa tako i prosinac gdje će se i na malo i na veliko održati hrpa Božićnih turnira. No, malo koji Božićni turnir izazove takvu pompu kao jedan specifični u jednoj županiji dolje južno.

Radi se o Zadarskoj županije, koja već sada pa tradicionalno organizira velike božićne turnire, koji se osim dobrom organizacijom i masovnošću igrača mogu pohvaliti i zaista impresivnim nagradnim fondom. E pa i ove ćemo godine imati prilike uživati u jednom takvom pikado-spektaklu.

Pod organizatorskom palicom Playroom d.o.o., Brevis d.o.o. i Pikado saveza Zadarske županije, u subotu 16. prosinca 2017. na rasporedu je veliki Božićni pikado turnir “Azzuro Sukošan Open”. Turnir započinje u 14 sati, disciplina je 501 MO, kotizacija po igraču iznosi 100 kuna, a nagradni fond ovog turnira iznosi preko 14.000 kuna. Da, dobro ste pročitali!

Osim bogatih nagrada, organizatori će se pobrinuti i za finu klopu koja je osigurana za igrače, ali i za promatrače/navijače/posjetitelje turnira.

Ne sumnjamo da će i ovaj turnir biti jako dobro posjećen, jer ipak već sada slovi kao pravi ‘mamac’ za sve pikadiste željne dobre igre i još boljeg nadmetanja. Tako da kada sve rezimiramo, nemamo što drugo reći osim da 16.prosinca svi putevi vode u Sukošan, na veliki Božićni turnir “Azzuro Sukošan Open”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...