Bogat program „Adventa u Zadru“ uz bendove „La život je lijep“, grupu „Dilema“, Klapu „Fumada“, „Zumba Kids“, dramsku skupinu„Pozitiva“…

Tjedan započinjemo uz smijeh, zato u ponedjeljak u 18 sati ne propustite komediju za djecu i odrasle „Polnoćka je spašena“ u izvedbi dramske skupine „Pozitiva“ iz Sukošana, uz tekst i režiju voditeljice Lorene Bračić. Od 19 sati zabavlja vas zadarska zvijezda TV showa „The Voice“ – Jure Brkljača i njegov bend „La život je lijep“koji će svirati domaće i strane hitove u akustičnom aranžmanu. Na adventskoj pozornici, na Trgu Petra Zoranića po prvi put će izvesti svoje dvije aktualne singlice„Pristani na sve“ i „Božić je“.

U utorak od 19 sati nastupit će grupa „Dilema“, pop rock bend sa zadarskog područja. Glavni vokal je Stipe  Štrkalj a zabavljat će nas na adventu hitovima iz prošlog stoljeća.

U srijedu nam dolazi Klapa „Fumada“ osnovana 2014. godine od skupine prijatelja. Slušajući reakcije publike na spoj vokala i žićanih instrumenata mandoline i gitare odlučili su krenuti tim pravcem. Klapa nastupa diljem cijele Hrvatske s povremenim izletima u inozemstvo. Za sebe kažu da u njihovoj pjesmi uživa klapa i publika.

U četvrtak u 18 sati na „Advent u Zadru“ opet dolaze odlični „Zumba Kids“ iz Plesnog kluba„ Bellus“. Nastupit će oko 80 djece iz Zadra i Zadarske županije koja će izvoditi plesne koreografije uz popularne pjesme That’s what i like, Jingle  bell rock, Zumbazoka, All i want for Christmas is you…

U 19 sati dolaze nam izvrsni  zadarski ansambali koji će nas uvesti u veselo božićno ozračje  Ars Cantabile i A.K.A. Crescendo. Ansambl Ars Cantabile njeguje prepoznatljivi vokalni stil izvedbe pop, rock, blues, jazz i gospel glazbe. Sudjeluje u brojnim kulturnim zbivanjima, humanitarnim akcijama, surađuje s umjetnicima i institucijama u Zadru i okolici, aktivno nastupa i bavi se organizacijom kulturnih zbivanja.

A.K.A. Crescendo dobitnici su nagrade Grada Zada, Rektorove nagrade i finalisti prošlogodišnjeg Supertalenta. Oni su a cappella grupa a izvest će nam obrade prigodnih i tradicionalnih božićnih pjesama i evergreena. U sklopu Kampo Kadventa u Hotelu Almayer u 19 sati organizira se degustacijska večera od pet slijedova uz pjenušac i vina vinarije Šember iz Plešivice. Broj mjesta je ograničen a rezervacije se mogu izvršiti u Almayer Art & Heritage hotelu na broj telefona 023 335 357, mobitel 098 449 667 ili e-mail [email protected]

U Arsenalu se održava odličan nastup kreativne plesne udruge Gesta u 18 sati u Arsenalu. Zabavite se u dobrim ritmovima na Trgu Petra Zoranića, Trgu Pet bunara i Kampo Kaštelu uz bogatu ponudu hrane i pića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...