Borba za HNS: Zadar glasao za Darija Šimića!

Zadar i Split su kandidirali Darija Šimića kao kandidata za predsjednika HNS-a, u utorak će zasjedati Nogometni savez Županije dubrovačko-neretvanske, koji bi također trebao biti za Šimića.

Skupština Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske kandidirala je Darija Šimića za predsjednika HNS-a sa 184 glasa ‘za’ i dva suzdržana, a isto je učinio i Nogometni savez Županije zadarske, na kojem je Šimić dobio jednoglasnu potporu, piše 24 sata.

Na skupštini NS Županije splitsko-dalmatinske bio je Stipe Pletikosa.

“Prvo bih htio ispričati kolegu Darija Šimića koji je večeras u Gospiću, Goran Vlaović i Mario Stanić su u Vinkovcima i Vukovaru. Već smo naglasili toliko puta, želimo nogomet vratiti hrvatskom narodu. I htio bih demantirati da je Šuker dosad skupio 14 potpis”, rekao je Stipe Pletikosa.

NS Županije splitsko-dalmatinske kandidirao je Marka Ercega za člana Izvršnog odbora HNS-a, prenosi 24 sata.

“Svjedoci ste borbe i podrške navijača koja je u ovom trenutku najvažnija. Došlo je vrijeme da se stvari promijene i krenu u pravom smjeru”, rekao je Erceg.

U utorak se sastaje Izvršni odbor Nogometnog saveza Županije dubrovačko-neretvanske koji bi također trebao podržati Darija Šimića. Ostaje vidjeti hoće li se što promijeniti u Šibeniku u kojem su navijači ogorčeni nakon potpore Šukeru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...