Chael Sonnen: “Ne podcjenjujte Stipu, taj bi vas mogao nasamariti”

Bivši UFC-ov izazivač u dvije različite kategorije, Chael Sonnen, odlučio je u svom podcastu prokomentirati dogovoreni okršaj između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, piše FightSite.

I dok promocija predvođena predsjednikom Danom Whiteom otvoreno prema tronu ‘gura’ kamerunsko-francuskog izazivača, Sonnen ističe ono očito, a to je i da će se nešto u cijeloj priči valjda pitati i aktualnog vladara kraljevske kategorije.

“Dana White misli da će on (Ngannou, op.a.) biti prvak, no problem je što u Clevelandu postoji mladi vatrogasac imena Stipe Miočić i njega će se nešto pitati. Ako mi govorite da on može pobijediti Stipu, onda mi i govorite da može svladati Werduma te ugasiti Juniora dos Santosa”, komentira Sonnen.

‘The American Gangster’ uspoređuje pojavu Ngannoua s onom nekoć Vitora Belforta i Lyota Machide koji su u oktogon u to vrijeme donijeli nešto novo. Sonnen nadalje ističe da se uz dobru pripremu i razne video materijale danas mogu uočiti sitnice kao pogreške i navike koje se mogu iskoristiti za zaustavljanje takvih boraca, ali naglašava i kako će kod ‘Predatora’ trebati možda neko vrijeme za njihovo uočavanje. Ipak, dodaje da je ta priča drugačija kada vam s druge strane stoji Miočić.

“Stipe se služi dobrim i solidnim zapadnjačkim boksom. Možda će provući pokoji snažni ‘leg kick’, ali on se uglavnom služi prednjim i zadnjim direktima. Kako god da bilo, on će vas nasamariti i srušiti ‘duble legom’ kad god to poželi, ali radi se o tome da je on lik koji se nije poslužio tim trikom već neko vrijeme.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...