Cijena s 300 pala na 180 kuna po kvadratu mjesečno

Turistička zajednica grada Zadra objavila je javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u zgradi „Palači Cedulin“. Poslovni prostor koji se daje u zakup nalazi se u prizemnom dijelu sjeverozapadnog krila zgrade „Palača Cedulin“. Ukupna površina poslovnog prostora koji se daje u zakup je 103,1 metara četvornih. Početna cijena zakupa iznosi 180,00 kuna po metru četvornom mjesečno.

Ovo je ponovljeni natječaj gradske turističke zajednice, ali sa znatno nižom cijenom mjesečnog najma po kvadratu. Prvi je objavljen 1. lipnja, ali interes za zakupom nije bilo. Podsjetimo kako je početna cijena iznosila 300,00 kuna po metru četvornom mjesečno. Sada se ide s novim natječajem i nižom cijenom.

Prihvatljive djelatnost su: trgovina – ekskluzivan butik odjeće i obuće (osim sportske opreme) poznatih robnih marki, trgovina proizvodima dekorativne i preparativne kozmetike poznatih robnih marki – parfumerija, bankarska (financijske djelatnosti), trgovina hrvatskih autohtonih proizvoda.  Poslovni prostor daje se u zakup na rok od 5 godina s mogućnošću produženja.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...