Davor Bernardić u Zadru raspravljao o problemima mladih i posjetio Advent

Predsjednik SDP-a Hrvatske Davor Bernardić posjetio je Gradsku organizaciji SDP-a Zadar te se sastao i s Forumom mladih SDP-a Zadar, s kojima je raspravljao o problemima mladih i kako život u Hrvatskoj učiniti boljim. S mladima je otvorio temu o iseljavanju, kurikularnoj reformi, ali i cjelovitoj obrazovnoj reformi koju su mladi istakli kao jedan od najvećih prioriteta.

Forum mladih SDP-a Zadar upoznao je Bernardića s vlastitim prijedlogom Programa djelovanja za mlade grada Zadra te mogućnostima kako neke od predloženih mjera provesti na nacionalnoj razini. Predsjednik SDP-a pohvalio je napore Foruma te zaključio kako se kvalitetnim programom mora osigurati lakši pronalazak posla mladima te adekvatna plaća za rad.

Nakon radnog sastanka s Forumom mladih, Bernardić se sastao s članovima stranke na kojem se također komentirala aktualna politička situacija na svim razinama. Nakon konstruktivne rasprave pozvao je sve članove na zajedništvo kako bi u nadolazećim danima u svakom trenutku bili spremni na nove izazove te se zahvalio svima na velikom odazivu i zaželio ugodne blagdane i svako dobro u 2018. godini.

Odmah po završetku maratonske sjednice Gradskog vijeća, predsjedniku stranke su se pridružili i zadarski gradski vijećnici s kojima je posjetio zadarski Advent na kojemu su ga srdačno dočekali i brojni naši sugrađani.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...