velika sreća

Doris Pinčić: “Priželjkujemo si djevojčicu, sin bi je nazvao Gita”

Društvene mreže
Tamni način

Htjeli smo još jedno dijete i potpuno smo za njega spremni, baš kao i naš sinčić Donat. To je za sve nas velika sreća, rekla je Doris Pinčić Rogoznica (29), za časopis Gloria.

Iako su prošla tek tri mjeseca, glumica i njezin suprug Boris Rogoznica (29) voljeli bi da im na ljeto stigne djevojčica. Za sestricu navija i njihov sin Donat (3). Ako se rodi djevojčica, Donat bi joj dao, otkriva par, ime Gita, pišu 24sata.

– Kad je Doris prvi put doznala da je trudna, ja sam svirao na jednoj svadbi pa mi je samo poslala fotografiju testa. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali, ali sam bio presretan – kaže Boris koji je otkrio i tajnu njihovog ‘dugog’ braka. Voditeljica i glazbenik vjenčali su 2013. nakon godinu i pol dana veze.

– Možda je tajna naše ‘dugovječnosti’ što nas veže veliko prijateljstvo i razumijevanje. Za današnje prilike na estradi četiri godine braka je dobar staž – rekao je Boris. Dodao je da su u braku imali ‘razne faze’, ali da se smatraju uspješnim parom jer znaju riješiti problem kada nastane.

Doris je dala naslutiti da očekuje prinovu u svojoj emisiji ‘Na kavi kod Doris’ kada je rekla da će se pojaviti u ‘proširenom izdanju’ nakon pauze te je pomazila svoj zaokruženi trbuščić.

Zadranku je publika upoznala u sapunici ‘Larin izbor’ iz 2011., ali ponajviše ju pamti kao voditeljicu kulinarskog showa.

Ostavi komentar koristeći Facebook