Futsal ekipa Sveučilišta u Zadru osvojila drugo mjesto u kvalifikacijama za UniSport Futsal ligu skupine Jug

Ekipa Sveučilišta u Zadru osvojila je drugo mjesto u kvalifikacijama za UniSport Futsal ligu skupine Jug koje su se igrale u Mociranam. Zadarski studenti će krajem siječnja iduće godine igrati dodatne kvalifikacije u Zagrebu za plasman u UniSport Futsal ligi s ekipama iz regije sjever i istok.

U prvoj utakmici zadarski studenti su pod vodstvom trenera Tonija Galova i Josipa Vulića od početka dominirali na terenu te pobijedili ekipu Veleučilišta u Gospiću rezultatom 7 : 1 (strijelci za Sveučilište u Zadru: Kresović 2, S. Vulić, Škibola, Šolić, Belcar, Baždarić). Nakon toga uslijedila je utakmica protiv ekipe Sveučilišta u Dubrovniku koja je bila puna preokreta i napetosti do samog kraja kada je ekipa Dubrovnika postigla zgoditak u posljednoj minuti te pobijedila rezultatom 3 : 2 (strijelci za Sveučilište u Zadru: Jukić i S. Vulić). U posljednoj utakmici protiv ekipe Veleučilišta u Šibeniku studenti Sveučilišta u Zadru pobijedili su rezultatom 4 : 3 (strijelci za Sveučilište u Zadru: Šolić, Kresović, S. Vulić i Lukačević). Iako sve tri ekipe, Zadar, Šibenik i Dubrovnik, imale isti broj bodova, ekipa Veleučilišta u Šibeniku ima najbolju gol razliku te se direktno plasirala u UniSport Futsal ligu.

Potrebno je naglasiti da su studenti Sveučilišta u Zadru na tribinama u dvorani Mocire napravili odličnu atmosferu te su glasno i u velikom broju bodrili svoje kolege.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...