Grad čestitao Božić i Novu godinu, Županija zaboravila

Grad Zadar čestitao je Božić svim građanima Zadra i na službenoj web stranci grada. Drage Zadranke i Zadrani, vama i vašim obiteljima od srca želimo blagoslovljen i radostan Božić i sretnu i uspješniju Novu 2018. godinu, stoji u čestitku koju potpisuju gradonačelnik Branko Dukić i predsjednik gradskog vijeća Zvonimir Vrančić.

Lijepo od njih što su se i na ovaj način sjetili obratiti svim stanovnicima Zadra. Nije puno, ali znak pažnje treba cijeniti. Ipak nisu se svi sjetili toga pa je slična čestitka izostala s internet stranice Zadarske županije. Stvarno nije bilo teško staviti jednu čestitku i na taj način pokazati znak pažnje prema nama stanovnicima županije. Zato je Grad zaslužio palac gore, a županija dolje.

Ne treba uopće govoriti kako je nedugo nakon ove objave stigao poziv iz Županije u našu redakciju s ciljem urgiranja na novinarske slobode, no dakako, isti su i promotno dodali čestitku na svoje mrežne stranice.

Dakako, valja napomenutit kako je pri ovoj instituciji za informiranje i ovakve poslove već niz godina zadužena Vlatka Vučić Marasović, a od dolaska župana Longina na funkciju i njegov potrčko u kampanji Ante Župan. Dvoje zaposlenika, dvije plaće i – nula čestitki. Valjda je to neka nova, božićna računica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...