Kako nas varaju na sniženjima; “Dolaskom kući vidjela sam pravu cijenu majice i nazvala prodavačicu koja mi se smijala”

Sniženja u trgovinama uskoro će preplaviti sve trgovine odjećom i obućom. No, štedimo li uistinu kad kupujemo na sniženju ili trgovci manipuliraju nama? Koliko ste puta vidjeli oblijepljene izloge primamljivim ponudama, no kad ste ušli u trgovinu shvatili ste da se popust odnosi na tek mali broj artikala?

Da se uglavnom radi o iluziji sniženja zna naša čitateljica koja je, misleći da će kupnjom majice uštedjeti, dolaskom kući shvatila da je prevarena.

- Upravo sam u Manga na Kalelargi kupila majicu (naivno) misleći da je početna cijena, prije sniženja, bila 169.99 kn. Crvena naljepnica na kojoj su navedene ''izvorna'' i snižena cijena je na etiketi bila postavljena tako da se prava početna cijena, izražena u eurima, naravno - nije vidjela! A prava, originalna cijena je 19.99 €, što iznosi 149.99 kn, nikako 169.99 kn. Točka na I: nakon što sam kod kuće odlijepila crvenu naljepnicu i uvidjela da sam namjerno dovedena u zabludu, nazvala sam trgovinu, a prodavačica se izrazito bezobrazno na mene istresla, i bahato mi poručila - pritom se CEREKAJUĆI! - ''da se žalim Zagrebu, jer im oni govore što da rade''. Željela bih ovim putem upozoriti ostale, pogotovo zato što je trgovina puna i svi kupuju misleći da je roba uistinu snižena onoliko koliko je na etiketi prikazano, kaže Zadranka poručujući da u spomenutu trgovinu više neće ući.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...