Kladionice daju prednost Ngannou, Stipe prema “bookmakerima” gubi pojas!

Samo tri dana nakon što je UFC potvrdio da će Stipe Miočić braniti svoj pojas prvaka protiv francusko-kamerunskog nokautera Francisa Ngannoua, kladionice su odlučile ubaciti u svoje ponude i ovaj gotovo siguran dvoboj, piše FightSite.

Za sada se na takav potez odlučio tek SportBet, no nama je zanimljivije vidjeti kako razmišljaju “book makeri”. Je li UFC prvak favorit protiv tamnoputog gorostasa ili “underdog”?

Prema trenutačnoj ponudi Miočić je priličan “underdog”, a Ngannou favorit u očima kladionica. Pa tako na slavlje Ngannoua se nudi koeficijent od 1.68 dok je kvota na aktualnog prvaka 2.20.

Uspoređujući to s mečem Ngannou vs. Overeem, izazivač je sada znatno manji favorit nego što je to bio uoči meča s Nizozemcem. No, kladionice još uvijek vjeruju 120 kilograma teškom nokauteru. Ili prevedeno, smatraju da će pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji promijeniti vlasnika.

Za sada se ne zna kada bi se meč Miočić vs. Ngannou trebao održati. Glasno se spominje 20. siječnja i UFC 220 u Bostonu. Jučer je pak otkriveno da Miočić još uvijek nije riješio probleme oko visine svog ugovora pa je moguće i da se dvoboj pomakne za kasniji datum.

Stipe Miočić vs. Francis Ngannou 2.20 – 1.68

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...