Klopp odlučio skupo platiti Vrsaljka i napraviti od njega lijevog beka

Talijanski Corriere dello Sport tvrdi da mu je Atleticov sportski dirketor Andrea Berta potvrdio kako Liverpool nudi za Šimu Vrsaljka 25 milijuna eura ove zime…

Naš 25-godišnji branič nije zadovoljan minutažom koju dobiva u madridskom klubu i čini se da je spreman napustiti Primeru već ove zime. Iako ga je Diego Simeone pokušao nagovoriti da ostane, svjestan da neće biti lako naći mladog kvalitetnog igrača na njegovoj poziciji, glasine o Vrsaljkovom odlasku sve su glasnije.

Nakon što se pisalo o zainteresiranosti Napolija i Manchester Cityja, talijanski Corriere dello Sport tvrdi da mu je sportski direktor Andrea Berta potvrdio kako Liverpool nudi 25 milijuna eura za Šimu, što je više od konkurenata pa samim time postaje favorit za njegovo dovođenje.

Jürgen Klopp je navodno ozbiljno zagrizao za Vrsaljka, ali namjerava ga koristiti na poziciji lijevog beka umjesto ozlijeđenog Morena. To bi bio zanimljiv obrat u Šiminoj karijeri koji je već znao igrati na toj poziciji i za hrvatsku reprezentaciju, no preferira desnu stranu.

Ako Vrsaljko zaista dođe u Liverpool i postane lijevi bek, to bi mogla biti važna vijest i za izbornika Dalića koji će imati dodatne opcije na raspolaganju prilikom slaganja svoje momčadi za Svjetsko prvenstvo…, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...