Kum hrvatskog housea Ivan Mastermix dolazi u Zadar!

U Bizzare-u koji slavi 18 godina, 15. prosinca čeka nas turbo dobar party.

Za to će biti zaslužan ni manje ni više nego Ivan Mastermix.

Odlična je to vijest za sve ljubitelje pravog house-a!

DJ i producent koji je od 1989. godine na vrhu underground house scene i kojeg mnogi i danas smatraju kumom hrvatskog housea.

Njegovo je ime već godinama garancija za odlične setove na partyjima u klubovima diljem Hrvatske, ali i izvan naših granica.

Tijekom dugogodišnje karijere ostvario je uspješnu suradnju i s velikanima kao što su Frankie Knuckles, Marshall Jefferson, Mousse T, Erick Morillo, Roger Sanchez i brojni drugi.

Ibiza, Ministry of Sound (London), Love Parade, Exit i ostali veći festivali i klubovi Ivanu nisu promakli. Njegova producentska suradnja s hrvatskim jazzerima, poput Matije Dedića, Denisa Razza, Henrya Radovića, Meri Trošelj plasirala je svoja izdanja na europsko tržište.

“Glazbu produciram i puštam iz srca, prije svega to je moj način života i to radim s velikim zadovoljstvom i smiješkom na licu.
Nisam od onih DJ-eva koji ulete na DJ-pult, razvale u svom dvosatnom setu dizalicama ekipu i odrade gažu. Smatram se kreatorom dobre vibre, razmišljam o svakom čovjeku u klubu ili na partyu i potrebno mi je neko vrijeme da ih ufuram u svoju priču”, kaže o sebi Mastermix.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...