Ljubav na selu ove sezone tražit će i Vatroslav iz Ražanca i Josip iz Benkovca

Počela je nova sezona Ljubav je na selu, a osebujni kandidati iza sebe imaju još živopisnije priče. Neke od ljubavi razdvojila tragedija, druge ambicija i predanost poslu, a treći jednostavno nisu imali sreće no svima je zajedničko jedno – traže ljubav. Ljubav će u ovoj sezoni tražiti i dva kandidata iz Zadarske županije; Vatroslav iz Ražanca i Josip iz Benkovca.

Vatroslav Tijan (39) je urbani muškarac kojem je dojadila gradska vreva, a svoj je raj pronašao u Ražancu podno Velebita. Svoje vrijeme provodi baveći se iznajmljivanjem apartmana, ugostiteljstvom, a nedavno je odlučio učiniti nešto i s neiskorištenom djedovinom na kojoj je zasadio preko 200 maslina i 600 smokava. Uz to, ima i svoju farmu kokoši. Iako je na prvu sramežljiv, kad upozna djevojku brzo se opusti. U potrazi je za normalnom, simpatičnom curom s kojom bi volio podijeliti život jer je sada, kaže, napokon sazrio.

Josip Ćiritović (34) iz Benkovca je skroman i vrijedan momak koji uživa u svojim maslinama, smilju, vinogradu i bademima. Ima i svoje stado koza i nema mu draže nego popiti čašu svježeg kozjeg mlijeka. Kad ne radi na svojoj farmi, obrađuje poznati benkovački kamen i to posebnom tehnikom koja se u njegovoj obitelji prenosi s koljena na koljeno. Do sada nije našao srodnu dušu jer je uvijek nailazio na djevojke koje su ga pokušavale iskoristiti. Volio bi upoznati poštenu, umjerenu curu u dobi od 25 do 35 godina s kojom bi se napokon skrasio, donosi RTL.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...