Mia Dimšić sinoć oduševila Zadrane, večeras nastupaju Neno Belan i Fiumensi

Na prepunom bajkovitom Trgu Petra Zoranića u Zadru Mia Dimšić je sinoć svojim nastupom oduševila zadarsku publiku. Otpjevala je i svoju novu pjesmu „Božićno jutro“.

Zadarski advent oduševljava Zadrane bogatom ponudom. Danas će Trgu Petra Zoranića biti mjesto raznih događanja – od dječjih koncerata, humanitarnih akcija edukativnih radionica, a  vrhunac se očekuje večeras kada će na binu izaći Neno Belan i Fiumensi.

Jutro je namijenjeno djeci. Od 10.00 do 13.00 organiziraju se edukativne radionice za djecu “Magic Trees And Whispering Wood”.  Za 12.45 najavljen je plesni nastup Vilenjaci dolaze i Pahuljice padajte. Podsjetimo i na humanitarnu akciju zadarskih brijača za prikupljanje sredstava za Ligu protiv raka.  Od 10 do 14 sati će se u sklopu adventske kućice “Unusual Winterhouse”, jedne od četiri na Trgu pet bunara, organizirati šišanja i brijanja kod poznatih zadarskih brica iz barbershopa Mr. Razor i brijačnice Bulić. Uređivanje je besplatno, a svi su poznati da svojim prilogom pomognu rad Lige protiv raka.

Za večeras je predviđeno i paljenje prve adventske svijeće uz sudjelovanje zborova župa i zajednica, nakon čega na scenu nastupaju Neno Belan i Fiumensi

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...