Miškovići od danas preskaču preko dva zida!

Članovi peteročlane obitelji Mišković od danas preskaču dva zida da bi došli do svoje kuće. Naime vlasnik parcele koja povezuje kuću u kojoj žive do javnog puta, naložio je da se na jedini preostali otvor postavi ograda.

Priča o obitelji Mišković koja kao podstanar živi u Krbavskoj ulici šokirala je cijelu Hrvatsku. Vlasnik susjedne parcele, koji od rata živi u Njemačkoj, prvo je dao napraviti zid između kuće u kojoj žive Miškovići i njegove parcele. Jutros su, vjerojatno po njegovom nalogu, postavljena i vrata.

Do sada smo do zida dolazili autom, pa preskakali samo jedan zid do kuće, a od sada ćemo auto morati ostaviti na cesti i preskakati dva puta. Ne znam što ćemo. Ne možemo se ni preseliti. Kuća je puna naših stvari, kako ćemo to prebaciti preko dva zida, kaže Merica Mišković.

Dok se oko Miškovića podižu nove ograde, dotle se čeka dolazak sudskog vještaka.

 

Dolazak je bio zakazan za 30. studenoga, ali je otkazan zbog bolesti. Zakon nalaže da treba postojati nužni put do parcele, osobito u slučajevima kada se na istoj nalazi kuća u kojoj živi obitelj. Međutim, pitanje je dokle će Miškovići čekati dok dobiju nužni put. Za nadati se da do tada, do njihovog doma, neće preko dva zida morati preskakati vatrogasci ili hitna pomoć.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...