Modna kuća Twins danas otvara svoj dućan u Zadru; Iskoristite akcijski popust od 30 posto

Modna kuća Twins, proizvođač ženske modne konfekcije, danas u podne otvara u City Galleriji svoj dućan. Tom prilikom imaju veliki akcijski popust od 30 posto za sve svoje kupce.

Modna kuća Twins djeluje na domaćem tržištu posljednjih trideset godina i broji tridesetak zaposlenika. I do sada su bili prisutni u Zadru, ali su svoju kvalitetnu odjeću prodavali putem posrednika. S obzirom na dobre poslovne rezultate koje ostvaruju u Zadru, odlučili su se otvoriti i vlastiti dućan, kako kaže direktor tvrtke Hrvoje Lapić.

Modna kuća Twins je obiteljska tvrtka. U njihovom suvremenom i tehnološki opremljenom proizvodnom prostoru nastaju kreacije finije izrade za modno osviještene i zrelije žene koje žele odjeću u kojoj se zaista mogu osjećati i opušteno i ugodno na svom radnom mjestu ili u svoje slobodno vrijeme.

Modna marka i brand “Twins” rezultat je spoja tradicije (iskustva) i novih trendova u svijetu mode. Njihove kolekcije odlikuju se iznimnom kvalitetom te su izrađene s posebnom pažnjom koju su kao hrvatski proizvođač uložili u finalni hrvatski proizvod. Osim ženske odjeće proizvode i liniju odjeće leggiero za modernog mladog muškarca; košulje, kapute, jakne i hlače.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...