Na Badnju večer nastupaju Sanella Bačić i grupa Forum

Na zadarskom Adventu danas je tijekom cijelog dana bilo živo, a prava uzbuđenja očekuju se večeras.  Jutro je obilježilo a capella koncert klapa “Adventski klapski puti”. Početak programa je bio na Trgu Petra Zoranića i potom đir po gradu kao dio zadarskog običaja obilježavanja Badnjeg jutra po čemu je Zadar poseban, jedinstven i originalan.

Za večeras su najavljeni Sanella Bačić  i koncert grupe Forum. Sanella na adventsku binu izlazi u 19:30. Izvodit će pjesme sa svog prvog i drugog singla pod nazivom “Čvor” i “Zar je moguće” koje je izdala ove godine u izdanju Hit Recordsa. Autor teksta i glazbe ovih skladbi je Kristijan Rahimovski a aranžmana Filip Gjud. Izvest će i pjesmu “Božićna noć” koju je nedavno izdala točnije 15. prosinca 2017 također pod okriljem glazbene kuće Hit Records a koja je već oduševila zaljubljene i romantične parove jer je pjesma Božićno ljubavnog karaktera.

Nakon nje Zadrane će zabavljati grupa Forum koje ne treba previše predstavljati. Forum je poznata zadarska grupa s više od 30 godina postojanja. Simbol su Zadra, a frontmen je Davor Pekota. Izvode domaće i strane evergreene, a pripadaju urbanoj građanskoj sceni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...