Na Silbi nastupaju klapa Cambi, Zoran Jelenković i Bepo Matešić

Na otoku Silba, najudaljenijem otoku u Zadarskoj županiji, ove se godine sprema niz dalmatinskih koncertnih doživljaja koji će se održati u sklopu manifestacije „Božićna čarolija na Silbi“, jedinstvene manifestacije po mnogočemu, a posebno po činjenici što je po drugi puta organiziraju volonteri i stanovnici Silbe, potpomognuti volonterima sa susjednih otoka!

„Našu Silbu ovog prosinca pretvaramo u pravu meku dalmatinske fešte i pozivamo sve da nam dođu i zakorače u našu Božićnu čaroliju!“ naglašava Kristijan Lopac, producent koji je na čelu tima volontera sa Silbe i iz Zadarske županije koji su ponovno, po principu „kad se male ruke slože“ zasukali rukave i organizirali još jednu Božićnu čaroliju na Silbi“

Od koncerta Bepa Matešića koji nastupa 26. prosinca, do koncerta Zorana Jelenkovića koji će zapjevati dan kasnije, 27. prosinca, pa sve do velikog koncerta klape Cambi Split 28. prosinca, na Silbi će se pjevati i plesati svake večeri do zore!

Nakon Cambi, 29. prosinca, za sve znatiželjnike koji se odluče svoje blagdane provesti na Silbi, priprema se Večer Slavonije na Silbi, uz veliku tamburašku feštu i prave slavonske tamburaše – Iločke bekrije.

Luda zabava se nastavlja  30.12. kada se Silba pretvara u „Silbizzu“ uz  Silbizza party DJ Batmana & DJ Jokera, a uz njih u goste na otok dolazi slovenski bend Dirty Noises.

Otočane i sve goste otoka Silbe zabavljat će iz dana u dan i band Mary Jane, DJ Eki, a i 31. prosinca, kostimirani novogodišnji doček neće biti ništa manje zanimljiv, kada je uz karaoke party za feštu zadužena klapa Leut iz Zadra.

Smještajni kapaciteti na Silbi se već polako pune, a sve koji će pohoditi originalnu adventsku manifestaciju Božićna čarolija na Silbi prevozit će katamaran Miatoursa, Princ Zadra, na relaciji Zadar-Silba-Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...