Nakon niza pobjeda Naglić oprezan: “Moramo ostati čvrsto na zemlji”

Pobjedom (87-63) kod Hermes Analitice u 9. kolu HT Premijer lige košarkaši Zadra nastavili su seriju pozitivnih rezultata.

– Zadovoljan sam kako smo to odradili. Dobro smo podijelili minutažu i gostovanje smo odigrali na vrlo zadovoljavajućoj razini. Bilo je važno sačuvati dobro ozračje uoči vrlo zahtjevnih utakmica koje su pred nama– kaže trener Zadra Aramis Naglić.

Pred Naglićevim igračima uistinu su zahtjevni izazovi tijekom idućih sedam dana. Najprije će u derbiju 12. kola ABA lige u petak (18 sati) u Krešinom domu dočekati Budućnost, trenutno vodeću momčad regionalnog natjecanja. U ponedjeljak će u derbiju 10. kola HT Premijer lige (20 sati) ugostiti momčad Šibenika.

– Razmišljamo o prvoj sljedećoj utakmici koja je pred nama, a to je Budućnost. Momčad je to koja je prva na ljestvici i igra zaista dobru košarku. Mi smo ih u prvom kolu ABA lige umalo iznenadili, ali smo sada u puno boljoj formi. Igramo pred svojim navijačima i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu.

Strateg Zadra posebno je ponosan na činjenicu da je u svlačionici stvorena odlična atmosfera i da svi dišu kao jedan…

– Na tome sam inzistirao od početka sezone. Smatram da je to jedan od ključnih faktora za stabilnost momčadi. U tome su nam pomogle i pobjede, ali ono što je najvažnije – sada imamo pravu kemiju unutar svlačionice i to moramo iskoristiti i u idućim utakmicama. Naravno, ne smijemo previše ni poletjeti, moramo ostati čvrsto na zemlji – poručuje Naglić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...