Navijači Zadra i ljubitelji nogometa sada u trgovinama „Malta“ mogu kupiti dresove, šalove i druge navijačke artikle

Na stadionu Stanovi potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Nogometnog kluba Zadar i Trgovačkog obrta Malta, koji je već godinama sinonim za navijačke rekvizite sa zadarskim pečatom. Svi navijači Zadra i ljubitelji nogometa sada u trgovinama „Malta“ mogu kupiti dresove, šalove i druge navijačke artikle s logom kluba.

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo, ne samo obnovili, nego još i poboljšali suradnju sa T.O. Malta. Mislim da smo u 2017. godini napravili veliki korak naprijed u smislu odnosa i otvaranja Kluba prema navijačima i javnosti općenito, prvo kroz društvene mreže, zatim kroz projekt članstva pa i godišnjih ulaznica, a imamo još projekata koji su u fazi izrade ili planiranja – kazao je Svetko Ćustić, direktor Nogometnog kluba Zadar i dodao.

– Suradnja sa T.O. Malta sigurno će dodatno doprinijeti popularizaciji našega kluba kroz navijačke artikle koji će se moći kupiti u trgovinama u centru grada. Želim se zahvaliti i gospodinu Mladenu Malti na želji koju je iskazao da pomogne našem klubu u ovoj novoj priči koju gradimo i vjerujem da ćemo uspješno surađivati na obostrano zadovoljstvo.

– Veseli me ostvarenje poslovne suradnje s Nogometnim klubom Zadar, jer prvenstveno smatram da grad veličine i sportske povijesti Zadra zaslužuje uređeni i ponovno prvoligaški NK Zadar. Naša poslovna politika oduvijek se temeljila na podupiranju zadarskog sporta pa je ova suradnja došla nekako prirodno. Uostalom, NK Zadar je klub koji je davao i daje hrvatskom nogometu vrhunske igrače, često i svjetske kvalitete. U ponudi već imamo dresove, šalove, zastavice i šalice, a odmah poslije Nove godine počinjemo širiti postojeći asortiman navijačkih artikala pa će se u našoj ponudi naći i razni drugi suveniri s logom NK Zadra – kazao je Mladen Malta, vlasnik T.O. Malta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...