Nekadašnji “Novi Fosili” oduševili fanove; pušteno na stotine lampiona

Treći adventski tjedan s paljenjem svijeće, koncertom Sanje, Zeca, Marinka i benda i puštanjem više stotina lampiona koji su odletjeli prema obližnjim otocima, nadoknadio je prošlotjedne nevolje s vremenom. I ovaj put je prijetila kiša, ali nebo se napokon smilovalo sat-dva prije koncerta pa je s nešto kašnjenja počeo program. Unatoč hladnom vremenu okupio se veći broj Virana i posjetitelja iz cijele Zadarske županije, kao i gostiju otoka iz Slovenije, Austrije, Njemačke i Mađarske, koji su se u čekanju koncerta zabavljali na virskom klizalištu, a prije nego je počeo koncert bivših „Novih fosila“ zamjenik načelnika Općine Vir Antonio Vučetić i virski župnik don Tihomir Vulin upalili su treću adventsku svijeću.

Konačno smo na Viru! Uživajte i pjevajte s nama“, poručila je Sanja s bine zagrijavši sve fanove diskografski najuspješnijeg benda svih vremena. Za sve druge na štandovima „Vir turizma“ našlo se kuhanog vina, vrućeg čaja i slatkiša, a svoju ponudu predstavili su i učenici Osnovne škole „Privlaka“ s ravnateljicom Vesnom Škibolom koji su na štandu prodavali maslinovo ulje iz vlastite proizvodnje te ručno izrađeni nakit.

Svoj subotnji adventski program imali su i veterani Nogometnog kluba „Mornar“ iz Vira koji su po završetku jesenskog dijela sezone u veteranskoj Županijskoj nogometnoj ligi odigrali međusobnu utakmicu. Slavili su nikad bolji plasman u prvenstvu ovjenčan s 20 osvojenih bodova, a prvotimac „Mornara“ Dalibor Drvoderić proglašen je najboljih igračem polusezone u ŽNL.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...