Odrekli se zarade od snimanja spota; Luka svoj novac proslijedio u Zadar

Novi promotivni spot Hrvatske turističke zajednice kao glavne aktere privukao je niz poznatih osoba, sportaša i umjetnika, koji su u snimanju spota sudjelovali bez financijske naknade.

Stoga je HTZ osigurala iznos od 500.000 kuna za humanitarne svrhe, a svaki od sudionika u spotu dobio je priliku u svoje ime donirati iznos od 50.000 kuna. Luka Modrić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren, Dario Šarić i Maksim Mrvic aveć su to učinili.

Luka Modrić podržao je rad Udruge za autizam Zadar, Mario Mandžukić donirao je Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Regoč iz Slavonskog Broda, Dejan Lovren Društvu za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Mali zmaj iz Zagreba, Maksim Mrvica donaciju je usmjerio Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac iz Šibenika. Dario Šarić odlučio je iznos od 50.000 kuna podijeliti na nekoliko ustanova, odnosno Udruzi slijepih Šibensko-kninske županije, Udruzi za pomoć djeci s poteškoćama u učenju Izvor ljubavi, Udruzi za pomoć osobama s invaliditetom Aurora, Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Kamenčići, Centru za rehabilitaciju Roman obitelj te Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj ulici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...