“Operacija Figo”; Real Madrid prodaje Modrića kako bi doveo zvijezdu Barcelone?

Luis Figo u srpnju 2000. godine iz Barcelone za 60 milijuna dolara, što je bio tadašnji svjetski rekord, otišao je u Real. Madriđani sada planiraju novu krađu najvećem rivalu pod nazivom “Operacija Figo”…

Diario Gol, španjolski nogometni tabloid, piše da Real sprema ponudu za Barcelonina Sergija Roberta. U Madridu su uvjereni da bi 25-godišnji Roberto bio dugoročno rješenje za njihov vezni red.

Isti izvor tvrdi da je Florentino Perez, predsjednik Reala, spreman prodati Luku Modrića i Danija Ceballosa kako bi oslobodio prostor u veznom redu za dovođenje Roberta. Modrić će sljedeće sezone proslaviti 33. rođendan i Perez nije siguran da i u narednim godinama može igrati na visokoj razini, a 11 godina mlađi Ceballos nije ispunio očekivanja otkako je u prošlom prijelaznom roku stigao iz Betisa.

Modrić je u Realu posljednjih pet godina tijekom kojih je osvojio jednu Primeru, jedan trofej Kupa Kralja i čak tri Lige prvaka. Nedavno je u izboru France Footballa proglašen petim igračem svijeta.
Roberto je u Barceloninu školu nogometa La Masiju stigao s 14 godina. Četiri godine kasnije je debitirao za prvu momčad, s kojom je osvojio sve što se može osvojiti. Prošle godine je postao i španjolski reprezentativac, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...