Pao je i Šibenik, trener puca od sreće: “Dođe mi da skinem sako i zaigram, ha, ha. Svaka čast na atmosferi!”

Košarkaši Zadra stigli su do osme pobjede u Prvenstvu Hrvatske. U sklopu 10. kola HT Premijer lige momčad Aramisa Naglića pred svojim je navijačima pobijedila neporaženi Šibenik rezultatom 81:72…

Prvi poraz u sezoni doživjeli su košarkaši Šibenika koji su u sklopu 10. kola HT Premijer lige poraženi u gostima kod Zadra rezultatom 81:72. S obzirom na formu Naglićeve momčadi u posljednje vrijeme, bilo je teško za očekivati kako Šibenčani mogu ostati neporaženi i nakon današnje utakmice.

 

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Joshua Bostic s 21 poenom i šest skokova, dok je Mislav Brzoja dodao 14 koševa. Goste je predvodio Ivan Mileković s 23 koša i pet skokova, Toni Nakić je dodao deset poena.

Aramis Naglić nakon današnje utakmice je kazao:

– Drago mi je da je utakmica bila dobra, pravi derbi dviju momčadi iz vrha hrvatske lige. Šibenik je i večeras pokazao da je opasan i šuterski sjajan koji zna kazniti svako naše opuštanje. Možda smo prerano krenuli zatvarati utakmicu, ali to je stvar koncentracije i događa se kad se igra na dva kolosijeka. U trenutku mi dođe da skinem sako i zaigram, ha ha. Svaka čast na atmosferi! Igrati i voditi momčad u Zadru je pravi užitak. Mislim da smo i mi svemu tome dali mali doprinos s dobrim igrama i nadam se da će potrajati što duže.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...