Pred Stipom Miočićem je najveći izazov karijere, a zove se Francis Ngannou

Francis Ngannou idući je suparnik Stipi Miočiću u borbi za titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji. To je sada sigurna stvar, nakon što je francuski Kamerunac brutalno nokautirao prvog na rang listi izazivača, Alistaira Overeema, na UFC 218 eventu u Detroitu.

Sve je bilo gotovo u sekundi! Oni koji su u tom trenutku trepnuli propustili su možda i nokaut godine! Nakon što je Overeem bezuspješno pokušao oboriti Kamerunca, sudac ih je razdvojio, a onda je uslijedio gromoviti lijevi kroše Ngannua koji je doslovno uspavao Reema.

Bila je to šesta borba Ngannua u UFC-u i šesta pobjeda, a postao je i tek četvrti borac koji je svoju karijeru u UFC-u započeo sa šest pobjeda izborenih prekidom (tehnički nokaut, nokaut, gušenje…). Pretekao je i Stipu Miočića po broju uzastopnih pobjeda u teškoj kategoriji (6-5), donosi dnevnik.hr.

“Dana White obećao mi je priliku za titulu protiv Stipe Miočića ako pobijedim Overeema”, rekao je Ngannou, na što mu je Joe Rogan odgovorio.

“O, zaslužio si ti priliku za naslov itekako”.

Već se dulje vrijeme nagađa tko će biti Miočićev suparnik, a nakon ovakve izvedbe sumnje više nema. Nikakav Cain Velasquez neće zadovoljiti fanoveMMA-a nakon ovakve izvedbe Ngannua. S obzirom da je Stipe dogovorio s UFC-om oko novog ugovora, za očekivati je da bi okršaj Miočić – Ngannou mogao uslijediti na proljeće 2018. godine.

Zanimljivo, cijeli event gledao je i Stipe Miočić, no nije želio komentirati pobjedu Ngannua putem društvene mreže. Komentirao je slavlje Eddiea Alvareza, s kojim očito ima dobar odnos.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...