Pročitajte vodič za spajanje praznika u 2018. i složite kraljevski odmor

Detaljni vodič za spajanje neradnih dana u 2018. godini je spreman. Evo kako ćete dobiti više odmora uz malo potrošenih dana godišnjeg. Sljedeća  godina počinje u ponedjeljak što automatski znači dugi vikend. Na žalost, Sveta tri kralja padaju u subotu, pa tu nema materijala za spajanje s danima godišnjeg odmora, piše tportal.hr.

Uskrs će u 2018. biti 1. travnja (nije vic), a iza njega slijedi neradni Uskršnji ponedjeljak. Osim u slučaju potrošenih četiri dana godišnjeg odmora kako bi vam cijeli tjedan bio neradan, kao ni u prvom tjednu 2018. godine, tu nema prilike za spajanje slobodnih dana.

Prva prava prilika za dobivanje dužeg niza neradnih dana uz malo potrošenog godišnjeg odmora je tek u svibnju. Praznik rada pada u utorak što vam omogućava spajanja s vikendom ako uzmete jedan dan godišnjeg u ponedjeljak. Krajem istog mjeseca je Tijelovo koje pada u četvrtak, pa uz jedan dan potrošenog godišnjeg odmora možete dobiti četiri neradna dana u nizu.

Spajanje slobodnih dana nastavlja se odmah u lipnju. Dan antifašističke borbe pada u petak, a Dan državnosti u ponedjeljak, što znači da dobivate četiri neradna dana u nizu bez potrošenog godišnjeg odmora.

Velika gospa u kolovozu bit će u srijedu, pa to s dva dana godišnjeg odmora možete spojiti s vikendom prije ili onim koji slijedi. Dan domovinske zahvalnosti, na žalost, pada u nedjelju.

Dan nezavisnosti bit će u ponedjeljak što vam bez potrošnje godišnjeg odmora daje produženi vikend u listopadu. Svisveti su u četvrtak u studenom, pa uz samo jedan dan potrošenog godišnjeg možete dobiti četiri neradna dana u nizu.

Prosinac je, kao i uvijek, idealan za spajanje slobodnih dana. Božić i Sveti Stjepan su 2018. u utorak i srijedu što vam daje priliku da uz samo tri potrošena dana godišnjeg odmora dobijete devet neradnih dana u nizu.

Ukratko, 2018. pruža nešto manje prilike za spajanje neradnih dana, osim ako vam cilj nije napraviti si cijeli tjedan slobodnim uz četiri potrošena dana godišnjeg što je moguće u siječnju, travnju, svibnju, lipnju, kolovozu, listopadu, studenom i prosincu, no zato donosi niz dugih vikenda za koje nećete morati potrošiti niti jedan dan godišnjeg odmora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...