Proplivalo osam novih ribica u PK Jadera

Uspješno je završen poslijednji tečaj obuke neplivača u ovoj godini. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi, a u ovom ciklusu obuku je završilo 8 djece u dobi od nepune 4 godine do 7 godina. Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima te je trener svoj djeci dodijelio diplome, klupske majice i prigodne poklone.

Ribice koje zbog bolesti nisu završile obuku biti će obaviještene kada se mogu priključiti slijedećoj grupi da nadoknade propušteno.  Treneri i uprava Plivačkog kluba Jadera čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu te im želimo ugodne blagdane. Članovi koji su se prijavili za nastavak treninga o terminima će biti obavješteni nakon školskih praznika.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Marcela Glavan, Matej Hajdić, Iva Kapljić, Bartol Krmpotić, Natali Meštrić, Kim Mikulec, Ivan Miletić, Robert Tomas. Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof., Edgar Nimac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...