Reljić u ringu s Perakom: “On je jedan od najboljih boraca, ima više mečeva od mene, ali ja sam taj koji je bio u UFC-u!”

Na ovogodišnjoj “Noći Gladijatora”, 12. izdanju ovog borilačkog spektakla, gledat ćemo neka od najpoznatijih imena regije.

Između ostalog, dvoboj hrvatskih MMA veterana – Mare Peraka i Zadranina Gorana Reljića.

Borba je zakazana za 10. ožujka, a o kakvom je protivniku riječ, kakva je njegova snaga, kazuje nam više Goran.

Maro Perak jedan od naših najboljih boraca u kategoriji 93 kilograma, iskusan, borio se često po Rusiji na M1 turnirima. Mislim da smo po iskustvu podjednaki. On ima više mečeva od mene, ali sam se ja borio u najjačoj promociji na svijetu (UFC) i bio sam KSW prvak.

Osjeća li se spremnim odgovoriti i izaći iz ringa kao pobjednik?

Tehnički sam potkovaniji od njega u stojci i u parteru, prednost mu dajem u klinču i u bacanjima tako da ću intenzivno raditi na tom segmentu borbe, isto kao i na fizičkoj snazi, jer sam svjestan da je Perak fizički snažan protivnik. Segment borbe u kojem je Perak opasan je klinč,te soccer kickovi ako se nađete na leđima. Svjestan sam svih opasnosti koje mi prijete i intenzivno radim na neutralizaciji istih. Isto tako sam spreman za sve scenarije i taktike borbe od strane njegovih trenera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...