Sanella Bačić izdala novu pjesmu “Božićna noć” koja će oduševiti zaljubljene i romantične parove

Ovih dana u izdanju Hit Recordsa Sanella Bačić izdala je novu pjesmu “Božićna noć” koja će oduševiti zaljubljene i romantične parove jer je pjesma božićno ljubavnog karaktera.

“Božićna noć ” je pjesma koja je nastala spontano u radionici Adriana Zafranovića i Domagoja Runje mladih glazbenika iz Zadra koji su ujedno potpisnici teksta, glazbe, aranžmana i produkcije.

Spot se snimao u Zadru na Trgu Petra Zoranića -Advent u Zadru, Villi Vanilli Zadar i u Konobi Liburna Petrčane, što je jedan veliki plus i za sam grad Zadar i TZ Zadar u promoviranju Adventa u Zadru. Glavna režiserica spota je Antea Lucin, kćerkica Sanelle, a snimatelji spota gore spomenuti dvojac Adriano i Domagoj.

U spotu su glumili Sanellina kćer Antea Lucin i njezine prijateljice Aurora Badel , Paula Zurak , Laura Zurak , Marija Lisica, Marija Pehar, Marina Lacić , Lucija Zurak , Mate Bobić , Josip Vulelija , Matea Vulelija, Domagoj Runje, Tonči Bašić (muški solo i backing vokal u Sanellinom bendu Fenix).

Za make up pobrinula se zadarska šminkerica Maja Erceg ,za frizuru zadarski frizerski salon Hair for life, a za styling pobrinula se sama Sanella. Sve trenutke snimanja spota  fotografski su ovjekovječili Andriano i Domagoj.

Sanella u pjesmi “Božićna noć” uz pjevanje u pojedinim frazama pjesme recitira i stihove, zanimljiv spoj glazbe i poezije, baš pravi stil prilagodljiv samoj Sanelli za koju znamo da je plodonosna pjesnikinja koja će uskoro izdati svoju zbirku poezije “Prst sudbine”.

Pjesma je poletna ,vesela i lako pamtljivog refrena / Da sve , sve , sve dala bih ti sve/ samo ovaj Božić budi kraj mene /Sve , baš sve darujem ti sve /samo ovu noć , ovu Božićnu noć…/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...