Cestitka_Uskrs

Spektakl dočeka na Viru; U Novu će vas uvesti Giuliano koji na otoku nije bio godinama

U sedmoj sezoni mega popularne serije „Igre prijestolja“ popularni splitski pjevač Giuliano Đanić imao je cameo rolu sa suprugom Kristinom, ove je godine još odrađivao numere za mjuzikl „Naša bila štorija“ zajedno s Goranom Karanom, Severinom i Danijelom, a nedavno je odradio i zadarski koncert. Božić je, kako sam kaže, proveo u obiteljskom domu uživajući u sitnicama, poput ukrašavanja bora. Nova godina, s druge strane, vrijeme je za posao. Pretposljednjeg dana 2017. godine nastupit će na Braču, a na Silvestrovo na Viru. Otok je već posjetio i nastupio, ali ostalo je otvoreno pitanje kada je to bilo posljednji put.

„Uh. Prije pet-šest godina. Možda i sedam, nisam siguran“, kaže nam Giuliano. Možda 2012. godine kada je promovirao posljednji album „Sada imam sve“, možda i koju godinu ranije kada je slavu dodatno peglao „Porinom“ za „Jugo“ s Marijanom Banom, ili nastupima u rock operama „Jesus Christ Superstar“ i „Gubec-beg“. Kako bilo, Vir na koji sada dolazi nije ista priča kao u vrijeme posljednjeg nastupa.

„Znam, pratim sve što se događa na Viru. Sada je puno bolje, znam da su na Viru super koncerti“, pokazuje Giuliano kako je u toku. Nije se mogao sjetiti najboljih novogodišnjih koncerta ili najdojmljivijih dočeka Nove godine, ali zna što će biti u nedjelju na Silvestrovo.

„Ma, bit će super! Nova je godina, zabavit ćemo se, a bit će i dobra svirka. Tu su još DJ i vatromet i luda zabava“, kaže 44-godišnja splitska zvijezda. Svake godine na dočeku na drugom mjestu, ove 2018. na Viru. Giuliano kaže:

„To je dobro. Svake godine novi ljudi i novi ambijent. Sviđa mi se“.

 

PRVO »TEMPO«, PA GIULIANO UZ VATROMET

Program dočeka Nove godine počinje u 20 sati na Trgu svetog Jure. Prvo će svirati zadarsko-virski bend „Tempo“ s Virankom Lucijom Buškulić, a potom će u nastavku novogodišnjeg glazbenog spektakla na binu Giuliano. Uz odbrojavanje, čeka nas kao i uvijek na Viru scenski i pirotehnički spektakl s vatrometom, streamerima, konfetima i najljepšim željama za 2018. godinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...