znak solidarnosti za štetu uzrokovanu poplavama

Supernova zadarskoj bolnici donirala opremu vrijednu 47 tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Odjelu anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja Opće bolnice Zadar, danas je uručena vrijedna donacija Supernova centra Zadar. Riječ je o donaciji u iznosu od 47.000 kuna, a predstavlja znak solidarnosti za materijalnu štetu uzrokovanu vremenskim nepogodama i bujičnim poplavama nastalih tijekom rujna ove godine. Sa željom da potpomogne povratku Opće bolnice Zadar u potpunu funkcionalnost, Supernova centar Zadar donirala je dva Perfuzora i dva Infuzomata koji su namijenjeni Odjelu anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Ukupna novčana vrijednost ove medicinske opreme u iznosu je od 47.000,00 kuna. Donaciju je uručila voditeljica Supernova centra Zadar, Iva Surić, koja je ovom prigodom izjavila:

“Opća bolnica Zadar je, kao i Supernova centar Zadar, tijekom rujna pretrpjela velika materijalna oštećenja zbog kojeg nam ova donacija predstavlja posebnu važnost. Vođeni osjećajima solidarnosti i razumijevanja za situaciju koja nas je pogodila, svrha ove donacije je pomoći Općoj bolnici Zadar u što skorijem povratku njenoj potpunoj funkcionalnosti. Kako ovom, tako i svim
budućim donacijama, želimo nastaviti graditi svoju ulogu oslonca lokalne zajednice kako bismo osigurali našim sugrađanima još kvalitetniji život u gradu Zadru.“

„Zahvaljujem upravi Supernove jer je, iako sama pogođena poplavom, prva pokrenula lavinu donacija koje su uslijedile nakon poplave, i time pokazala da ima senzibilitet za naše potrebe.
Ova donacija će nam uistinu puno pomoći u liječenju pacijenata na Odjelu intenzivnog liječenja i od srca im zahvaljujemo“ navodi dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar.
Supernova centar Zadar svoju odličnu suradnju s Općom bolnicom Zadar nastavit će i tijekom 2018. godine uz nove donacije za nabavu najpotrebnije medicinske opreme.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar