Supernova zadarskoj bolnici donirala opremu vrijednu 47 tisuća kuna

Odjelu anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja Opće bolnice Zadar, danas je uručena vrijedna donacija Supernova centra Zadar. Riječ je o donaciji u iznosu od 47.000 kuna, a predstavlja znak solidarnosti za materijalnu štetu uzrokovanu vremenskim nepogodama i bujičnim poplavama nastalih tijekom rujna ove godine. Sa željom da potpomogne povratku Opće bolnice Zadar u potpunu funkcionalnost, Supernova centar Zadar donirala je dva Perfuzora i dva Infuzomata koji su namijenjeni Odjelu anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Ukupna novčana vrijednost ove medicinske opreme u iznosu je od 47.000,00 kuna. Donaciju je uručila voditeljica Supernova centra Zadar, Iva Surić, koja je ovom prigodom izjavila:

“Opća bolnica Zadar je, kao i Supernova centar Zadar, tijekom rujna pretrpjela velika materijalna oštećenja zbog kojeg nam ova donacija predstavlja posebnu važnost. Vođeni osjećajima solidarnosti i razumijevanja za situaciju koja nas je pogodila, svrha ove donacije je pomoći Općoj bolnici Zadar u što skorijem povratku njenoj potpunoj funkcionalnosti. Kako ovom, tako i svim
budućim donacijama, želimo nastaviti graditi svoju ulogu oslonca lokalne zajednice kako bismo osigurali našim sugrađanima još kvalitetniji život u gradu Zadru.“

„Zahvaljujem upravi Supernove jer je, iako sama pogođena poplavom, prva pokrenula lavinu donacija koje su uslijedile nakon poplave, i time pokazala da ima senzibilitet za naše potrebe.
Ova donacija će nam uistinu puno pomoći u liječenju pacijenata na Odjelu intenzivnog liječenja i od srca im zahvaljujemo“ navodi dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar.
Supernova centar Zadar svoju odličnu suradnju s Općom bolnicom Zadar nastavit će i tijekom 2018. godine uz nove donacije za nabavu najpotrebnije medicinske opreme.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...