Sve glasnija šuškanja; Real Madrid spreman pustiti Luku Modrića

Engleski  DailyMail i Mirror pišu kako je Real Madrid spreman prodati, odnosno pustiti Luku Modrića iz svojih redova. Ovo je nastavak priče o mogućem Lukinom odlasku iz Reala koji su pokrenuli španjolski mediji. Oni su već prije sugerirali kako njegov eventualni odlazak budno  prate europski divovi Manchester United, Juventus i Paris-St-Germain.

Tridesetdvogodišnji Modrić je u Real Madridu posljednjih pet godina, tijekom kojih je osvojio jedan La Liga, jedan trofej Copa del Rey i tri Lige prvaka. Kao jedan od razloga mogućeg Lukinog odlaska navodi se smjena generacija, dolazak novih talenata na njegov poziciji koji se nameću kao izbor Francuzu Zinedine Zidanu. Prema pisanjima Engleza, kao najizgledniji kandidat koji bi popunio redove Reala spominje se dvadesetpetogodišnji igrač Barcelone Sergi Roberto.

U kontekstu ovih priča, još nitko ne spominje Lukinu cijenu. Samo je Zidane jednom natuknuo da onaj tko misli u svojim redovima imati hrvatskog reprezentativca, mora ga biti spreman okupati u zlatu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...