U Krešin dom stiže MZT, Naglić: “U utakmicu moramo ući s velikom energijom i vjerom u pobjedu”

Nakon nesretnog poraza kod Cedevite u Zagrebu, 14. kolo ABA lige Zadranima donosi domaći ogled protiv MZT-a. Utakmica se igra u Krešinom domu u petak od 20 sati.

– Nakon poraza od Cedevite nije nam ostao gorak okus. Odigrali smo još jednu vrhunsku partiju i ostalo nam je ono samopouzdanje iz prethodnih dvoboja. Pred nama je možda i najbitnija utakmica sezone i uvjeren sam da ćemo biti na pravom nivou. U prvoj utakmici je Jure Lalić bio njihov najbolji igrač. Tada smo ih uspjeli pobijediti, no mislim da će ovo biti sasvim drukčija utakmica nego onda. I jedni i drugi igramo dosta drugačije u odnosu na početak sezone – kaže kapetan Zadra Šime Špralja.

Trener Zadra Aramis Naglić svjestan je da bi pobjedom protiv MZT-a ostvario ‘Plan A’ – riješio bi se brige oko ostanka u ligi, a potom bi se momčad mogla koncentrirati na borbu za gornji dio ljestvice…

– MZT-u je ovo možda posljednja prilika da uhvati kakav-takav priključak s ostalima. Ta činjenica svakako nas poziva na dodatan oprez, jer bez obzira na samo dvije pobjede koje imaju na kontu, MZT ima iznimno kvalitetne pojedince poput Lalića, Mavre, Trajkovskog, Stojanovskog… Pred nama je izuzetno važna utakmica u koju moramo ući sa velikom energijom i vjerom u pobjedu – poručuje Naglić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...