U suradnji s Turističkom agencijom “Vir turizam” zadarska turistička agencija osigurala besplatan prijevoz od Zadra do klizališta na Viru

Prosinac je mjesec darivanja te smo pripremili posebno iznenađenje za naše male Zadrane. Kako ove godine nema klizališta u Zadru, poklanjamo potpuno besplatan prijevoz za djecu iz Zadra do klizališta na otoku Viru! – poručuju iz ugledne zadarske turističke agencije „Terra Travel“ najavljujući srijedu 13. prosinca kao dan polaska iz Zadra. Tako će svi ljubitelji klizanja iz Zadra i Zadarske županije imati priliku iskušati klizanje na ledu na prvom virskom klizalištu. Polazak je u 17 sati s parkinga dvorane u Višnjiku, broj mjesta je ograničen te vrijedi za djecu u pratnji roditelja. Obavezna je rezervacija mjesta na telefon 023/337-294, a cijena ulaznice za klizalište iznosi 25 kuna. Prijevoz je besplatan.

„Željeli smo svima koji se žele klizati omogućiti da na najjednostavniji način dođu do Vira, pa smo partnerski u cijelu priču ušli s našom renomiranom turističkom agencijom iz Zadra Terra Travel, koja je osigurala besplatan prijevoz“, kaže voditelj Turističke agencije „Vir turizam“ Mate Čulina. Virska i zadarska agencija imaju još od ranije uspostavljenu raznovrsnu i sadržajnu suradnju na drugim turističkim i izletničkim programima, a ovo je prva vezana uz virsko klizalište. Po potrebi, „Terra Travel“ će voziti iz Zadra i više puta tjedno do Vira, a tamo ih već poput profića čeka veličanstvena sedmorka klizača koja je u prvoj grupi uspješno okončala školu klizanja. Diplome su nakon obuke na ledu dobili Zara Peruza, Lana Rengel, Luka Rengel, Ema Škorić, Niko Vicković, Ana Videc i Gabrijela Vučetić. Instruktor klizanja je Ivan Mijolović.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...