UFC riješio probleme s Miočićem oko visine primanja, meč protiv Ngannoua već 20. siječnja!

Već je poznato kako je Dana White odmah nakon uspješno apsolviranog UFC-a 218 u Detroitu potvrdio “kako će meč između Miočića i Ngannou pokušati organizirati što prije”.

Ranije se spominjala veljača, a posljednja informacija je kako se može očekivati i da će Miočić ukrstiti rukavice s Ngannouom već 20. siječnja u Bostonu na UFC-u 220.

Francusko-kamerunski teškaš u dvoboju protiv Overeema nije praktički primio niti jedan udarac pa se nakon par dana odmora može ponovno početi pripremati za sljedeći dvoboj. Miočić je, baš kao što je to i obično slučaj, zdrav i u redovitom treningu pa ima sasvim dovoljno vremena (7 tjedana) za pripremiti se ukoliko izbor padne na 20. siječnja.

U kratkom razgovoru s Aaronom Bronstetorom, White je potvrdio da je PPV u Bostonu izgledna opcija, a da bi u tom slučaju Cormier i Oezdemir pali u drugi plan, odnosno poslužili bi kao “predborba” Stipi i Francisu.

A što je s problemima koje je UFC imao s Miočićem i njegovim nezadovoljstvom visinom primanja u elitnoj promociji?

White je tu jasan: “Nemamo nikakvih problema s ugovorom. Sve je u redu.”

To zapravo znači da je period pregovaranja između dvije strane završio i da su uspjeli doći do zadovoljavajućeg dogovora za obje strane. UFC prvak je očito dobio više novca, a UFC je dobio spremnog borca da što prije ponovno uđe u  kavez.

Hoće li to biti 20. siječnja u Bostonu? Za sada još uvijek to nije sigurna opcija, no je li izgledna. Svakako…, piše FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...