vrlo brzo

UFC riješio probleme s Miočićem oko visine primanja, meč protiv Ngannoua već 20. siječnja!

Arhiva AZD/Ilustracija

Već je poznato kako je Dana White odmah nakon uspješno apsolviranog UFC-a 218 u Detroitu potvrdio “kako će meč između Miočića i Ngannou pokušati organizirati što prije”.

Ranije se spominjala veljača, a posljednja informacija je kako se može očekivati i da će Miočić ukrstiti rukavice s Ngannouom već 20. siječnja u Bostonu na UFC-u 220.

Francusko-kamerunski teškaš u dvoboju protiv Overeema nije praktički primio niti jedan udarac pa se nakon par dana odmora može ponovno početi pripremati za sljedeći dvoboj. Miočić je, baš kao što je to i obično slučaj, zdrav i u redovitom treningu pa ima sasvim dovoljno vremena (7 tjedana) za pripremiti se ukoliko izbor padne na 20. siječnja.

U kratkom razgovoru s Aaronom Bronstetorom, White je potvrdio da je PPV u Bostonu izgledna opcija, a da bi u tom slučaju Cormier i Oezdemir pali u drugi plan, odnosno poslužili bi kao “predborba” Stipi i Francisu.

A što je s problemima koje je UFC imao s Miočićem i njegovim nezadovoljstvom visinom primanja u elitnoj promociji?

White je tu jasan: “Nemamo nikakvih problema s ugovorom. Sve je u redu.”

To zapravo znači da je period pregovaranja između dvije strane završio i da su uspjeli doći do zadovoljavajućeg dogovora za obje strane. UFC prvak je očito dobio više novca, a UFC je dobio spremnog borca da što prije ponovno uđe u  kavez.

Hoće li to biti 20. siječnja u Bostonu? Za sada još uvijek to nije sigurna opcija, no je li izgledna. Svakako…, piše FightSite.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar