Uvedena izvanredna besplatna katamaranska linija za Snježnu kraljicu na Ižu

Mjesni odbor Velikog Iža poziva na veliki noćni skijaški spektakl na Velom Ižu u subotu, 23. prosinca 2017. godine! Po uzoru na “Snježnu kraljicu”, za sve vas željne zimskih radosti na snijegu. U bodulskoj verziji!

Očekuje vas spektakularna utrka na pravom snijegu, na skijalištu posebno uređenom za ovu priliku u duljini od 50 do 60 m.

Pravi snijeg dovest će se iz Like, ukupno 70 kubika. Skijalište je smješteno na uzbrdici na Galiji s ciljnom ravninom na Slancu okruženom kućicama i bogatom gastronomskom ponudom i za božićno vrijeme već tradicionalnim kuhanim vinom.

Svi skijaši natjecatelji su dobrodošli! Dovoljno je doći na Iž sa vlastitom skijaškom opremom i službeni žiri će Vam u 15 sati dodijeliti natjecateljski redni broj.

Nakon završetka spektakla noćne utrke u 19 h svečano će se proglasiti pobjednik, nakon čega nas očekuje veseli zabavni program uz nastupe iških zborova, a potom se uz glazbu DJ-a zabava nastavlja sve do polaska katamarana u 23 sata, ali i dalje u noć za sve one koji odluče prespavati na otoku.

Organizirana je posebna besplatna veza za ovaj dan s katamaranom Paula. Brod kreće u 14h iz zadarskog Poluotoka, a povratak u Zadar iz Velog Iža je u 23 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...