Velike Roganove riječi: “Meč Miočić vs. Ngannou najveći je u povijesti UFC-a!”

Popularni UFC-ov komentator i voditelj slavnog podcasta Joe Rogan je u posljednjem izdanju svog internetskog šoua ugostio Bellatorovog teškaša Justina Wrena. Dvojac je među ostalim diskutirao i o netom završenom UFC-u 218 gdje je Francis Ngannou nokautirao Alistaira Overeema.

Govoreći o fotografiji koja prikazuje Nizozemca kako doslovno “leti kroz zrak” nakon što ga je Ngannou pogodio “aperkatom iz pakla”, Weren je ustvrdio, a Rogan se složio, da se radi o najboljoj fotograiji ikada snimljenoj u povijesti mečeva teške kategorije UFC-a.

Diskusiju su nastavili i o meču koji slijedi između Miočića i Ngannoua…

“Sretan sam zbog Stipe da će dobiti ovako velik meč. I ako pobijedi protiv Ngannoua, to će biti gigantski. Fenomenalno”, smatra Rogan i dodaje:

“On je prvak. Prvak je s razlogom, ali ima mnogo posla ispred sebe. Ngannou je toliko velik. Mora biti jako svjestan koliko je opasno ići u direktne razmjene s Ngnanouom. Očito će probati držati distancu, a kada zatvara distancu, morat će to napraviti brzo i ući u klinč, stisnuti ga uz žicu. Mora ga nekako izmoriti… ne znam i dalje kako će Ngnanou izgledati u trećoj, četvrtoj ili petoj rundi. Ako ga itko uopće može tamo dovući.”

Rogan je otišao korak dalje te je ovaj meč nazvao najvećim teškaškim obračunom u povijesti UFC-a!

“Ovo je velika borba. Vjerujem da se vjerojatno radi o najvećoj teškaškoj borbi u povijesti. Ako malo razmisliš što je zapravo Ngannou. Očito je bilo velikih borbi, Lesnar kada se borio protiv Velasqueza, Lesnar kada se borio protiv Overeema. To su bile ogromne borbe. Ali ako promisliš da je Ngannou nešto posebno… A ako Stipe uspije doći do ideje kako ga zaustaviti i pobijediti, to bi mu zacementiralo mjesto najopasnijeg čovjeka na planeti. Ako ne, imamo novog kralja…”, smatra Rogan, prenosi FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...