Veliki blagdanski pregled: Evo kako će raditi trgovački lanci i šoping centri

Kako će raditi pojedini trgovački lanci tijekom blagdana?

Lidl

Lidl za božićne blagdane ima najjednostavniji raspored. Sve njihove trgovine zatvorene su na Badnjak, Božić i svetog Stjepana. U Lidlu taj potez opravdavaju željom da svojim zaposlenicima omoguće da blagdane provedu u krugu obitelji, piše Tportal.

Konzum

Najveći domaći trgovački lanac radit će po rasporedu prilagođenom svakom prodajnom mjestu. Na Božić, 25. prosinca, neće raditi niti jedna njihova trgovina. Već idućeg dana većina njih otvorit će vrata.

Kaufland

Kauflandovi dućani na Badnjak će raditi od sedam do 16 sati. Iduća dva dana bit će zatvoreni.

Tommy

Splitski Tommy poručuje da će na Badnjak i sv. Stjepana njihove trgovine raditi od 7 do 14 sati, dok su na sam Božić sve zatvorene.

Spar

Sve Sparove trgovine za Božić bit će zatvorene. Kako i taj lanac ima niz trgovina različitih formata, radno vrijeme neće biti ‘uniformirano’, a detaljnu listu radnih vremena možete pronaći OVDJE.

Plodine

Supermarketi Plodine neće tijekom božićnih dana imati jedinstveno radno vrijeme, a OVDJE možete vidjeti kako će raditi poslovnica najbliža vama.

dm i Müller

U dvije najveće domaće drogerije, dm-u i Mülleru, također se ne radi na Božić. Većina prodajnih mjesta Müllera ne radi niti na blagdan svetog Stjepana.

Westgate

Najveći šoping centar u zemlji, Westgate u blizini Zaprešića, na Badnjak radi do 17 sati, a iduća dva dana je zatvoren.

Supernova

Šoping centri Supernove diljem zemlje na Badnjak će raditi od 9 do 18 sati, dok će na Božić i sv. Stjepana biti zatvoreni, piše Tportal.

City Center East, West i Split

Tri City Centra na Badnjak će raditi od 9 do 17 sati. Na Božić i sv. Stjepana bit će zatvoreni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...